Nederlands (Nederland)English (United Kingdom)

On this page you will find the latest news en updates of this website - unfortunately most in Dutch, translation will follow

 

site-nieuws-plaatje-button

 

04.06.2015

Zo fijn, Italian Guardian Luther heeft nu eindelijk ook zijn foto's op zijn fotopagina!!! En meteen twee nieuwe albums;

 

site-nieuws-plaatje-button

 

03.06.2015

Eindelijk weer wat tijd gevonden om de fotogallerij  te updaten (met dank aan de zwangerschapsverlof). Beretta en Ludo hun fotopagina's zijn weer up-to-date, en hebben ook een nieuw album erbij gekregen:


 

De volgende albums hebben ook weer een update gehad:


bannerludoenberetta

bannerludoendivina

site-nieuws-plaatje-button

 

15.05.2015

We hebben sinds kort een nieuwe CaneCorso- / Kinderkliko op wielen - Vanwege de gezinsuitbreiding moesten we een andere wagen... en wat is dat lastig zoeken zeg! We hebben deze "Dacia Dokker Stepway" nu ondertussen al 2 maanden, maar nu eindelijk de rust gevonden om vast te leggen.... en wat bevalt ie goed!!

 

 

site-nieuws-plaatje-button

 

05.05.2015

Gisteren bereikte ons het verdrietige bericht dat Genesiosteewe del Morgan, de geweldige Cane Corso Italiano van onze goede vriendin Manon Zoetemelk is overleden. Hij is een ware legende in de Cane Corso wereld! Hij heeft een heel speciale plek in ons hart.... We zijn dankbaar dat we hem goed gekend hebben, en dat we zijn dochter Beretta in ons midden hebben, maar ook zijn kleindochter Divina en kleinzoon Luther.  Hij was bijzonder dierbaar voor zijn gezin. We wensen hen dan ook alle kracht en liefde toe voor dit vreselijke verlies....

 

 

site-nieuws-plaatje-button

 

05.04.2015

Zo blij! We hebben gisteren Italian Guardian Divina haar Nederlands Kampioenschapsdiploma binnen gekregen!! Onze allereerste eigen gefokte Italian Guardian. We zijn zo trots!!

 

site-nieuws-plaatje-button

 

16.03.2015

En nu hebben we ook Guardiano Degli Angeli CaLudo zijn titel Nederlands Veteranen Kampioen binnen!!

 

site-nieuws-plaatje-button

 

10.03.2015

Zo leuk!! Guardiano Degli Angeli CaLudo werd genoemd in de nieuwsbrief van de CCCN (Cane Corso Club Nederland).

Klik op de foto om de tekst te lezen:

 

site-nieuws-plaatje-button

 

06.03.2015

Guardiano Degli Angeli CaLudo zijn nieuwe titel is gisteren binnengekomen. Trots op onze Veteran Winner / Winster 2014.

 

site-nieuws-plaatje-button

 

05.03.2015

Het Italiaans kunstenaarsnest is vandaag alweer 3 jaar geworden!! Wij wensen Italian Guardian Don(ato), Italian Guardian Dante & Italian Guardian Divina nog veel meer gezonde en fijne jaren toe!

banner-italiaans-kunstenaarsnest4

 

site-nieuws-plaatje-button

 

27.02.2015

De fotopagina van Italian Guardian Divina is eindelijk up-to-date!!

divina-foto-album

site-nieuws-plaatje-button

 

19.02.2015

Guardiano Degli Angeli CaLudo, Italian Guardian Divina & Italian Guardian Luther hebben een fikse update gekregen op hun pagina. Luther zijn pagina is momenteel nog volop in ontwikkeling, de (nu nog ontbrekende) linkjes op zijn pagina zullen spoedig worden aangevuld.

 

site-nieuws-plaatje-button

 

08.02.2015

championTijdens de IDS Eindhoven behaalden we bijzonder goede resultaten: Ch. Guardiano Degli Angeli CaLudo behaalde zijn laatste veteranenpunt, en werd zo Nederlands Veteranen Kampioen, de allereerste Cane Corso die deze titel in NL behaald!!!! Bovendien werd hij in de erering ook nog derde BIS van alle veteranen, en kwam zo op het podium terecht!!

 

Maar het kan niet op, op deze heuglijke dag, die tevens Anita's verjaardag was, werd ons allereerste eigen gefokte Italian Guardian Divina 2e beste teef van het ras, en behaalde zo haar titel NL kampioen!!!! We gingen dus met twee kampioenen naar huis!!

 

Anita's ouders waren er die dag ook met Italian Guardian Luther, en hij werd 4e met een uitmuntend in de jeugdklasse, met 8 tegenstanders! We zijn uiteraard heel blij en trots op deze fantastische resultaten!!!! Klik op de link om de mooie keurraporten en de foto's te bekijken: Twee kampioenen op 1 dag!!!  08.02.2015

 

site-nieuws-plaatje-button

 

23.12.2014

Eindelijk weer wat tijd gevonden om deze site een kleine update te geven. Zo heb ik o.a. de persoonlijke pagina van Ludo een update gegeven, zijn showuitslagen pagina en de showuitslagen pagina van Divina.

 

site-nieuws-plaatje-button

 

21.12.2014

Wij wensen iedereen heel fijne feestdagen toe en een fantastisch 2015!!

 

site-nieuws-plaatje-button

 

15.12.2014

Groot nieuws in huize Giskes! Wouter en ik krijgen gezinsuitbreiding, en nu een keer niet van een hondenvriendje!! Hij / zij wordt half juni verwacht....

 

site-nieuws-plaatje-button

 

13.12.2014

Een dag na de Holland Cup, is de jaarlijke Winnershow in Amsterdam, nu een thuiswedstrijd voor ons. Nu deed ook Ludo mee. Wederom hebben we fantastische resultaten behaald! Ludo werd BOB Veteraan! Kreeg de titel Veteran Winner 2014 en behaalde zo zijn tweede Veteranen punt. En in de erering zat hij ook nog eens bij de laatste / beste 8 van alle veteranen die aan de show meededen!! Divina werd eerste in haar klasse, en later ook nog reserve best teef. Nu hoeft ze nog maar een kwart CAC en is ze Nederlands Kampioen. Klik op deze link om o.a. de keurraporten te lezen:  Ludo BOB Veteraan @ Winner Show 13.12.2014

 Ludo in de erering, zo trots op zijn gangwerk op zijn oude dag:

 

 

site-nieuws-plaatje-button

 

12.12.2014

Italian Guardian Divina doet weer een keer met een show. De Holland Cup in Amsterdam. Ze wordt 2e in haar klasse met een uitmuntend wordt uiteindelijk reserve beste teef! Hiermee heeft ze weer een kwart CAC verdiend!!! Klik op de link om o.a. haar rapport te lezen: Holland Cup 12.12.2014

 

site-nieuws-plaatje-button

 

16.11.2014

Een super succesvolle dag voor Italian Guardian!! Vandaag op de Clubshow van de CCCN werd onze Guardiano Degli Angeli CaLudo (Ludo) beste Veteraan van de show! Maar daarnaast werd hij ook nog tweede beste reu!! De concurrentie was groot en sterk. De alom gerespecteerde rasspecialist / keurmeester; Ernesto Di Maia (uit Italë), was helemaal weg van Ludo, die door de ring heen danste op zijn oude dag. Volgens hem was hij een toonbeeld voor de Cane Corso, dat ze zo op deze manier oud zouden moeten worden!!

 

Italian Guardian Divina kreeg een 2e plaats met een uitmuntend in de Open Klasse,  en haar jongere zusje Italian Guardian Carmen werd ook tweede, maar dan in de Jeugdklasse met een Zeer Goed. We zijn wedrom zeer trots! Klik op deze link om o.a. de rapporten te lezen: Italian Guardian gaat goed op KCM van de CCCN 16-11-2014

 

site-nieuws-plaatje-button

 

22.10.2014

We zijn verhuisd! We wonen niet meer in het mooie, rustige Friesland. Tegenwoordig staat ons huis heerlijk centraal, vlakbij Amsterdam, in historisch Muiden. Het is een waar paradijs voor onze viervoeters. Heerlijk tussen de vele mooie losloopgebieden.En lekker dicht bij Wouter zijn werk.

 

site-nieuws-plaatje-button

 

26.08.2014

Al lang geen updates meer geschreven, maar we hebben nu een fijne die we graag delen. Mila heeft een nieuw huis gevonden bij een heel lief gezin! We zijn zo blij voor haar! Voor ons is het even slikken, maar we gunnen ons Grijsje alleen het allerbeste. En een goede oude dag is wat ze nodig heeft. We zijn ervan overtuigd dat ze die daar zal krijgen.

 

site-nieuws-plaatje-button

 

06.07.2014

We kunnen het nog steeds niet geloven! Op de Belgian Cane Corso Days deden we mee met papa Guardiano Degli Angeli CaLudo en dochter Italian Guardian Divina. Wederom een show met twee geronommeerde Italiaanse rasspecialisten; Dhr. A. Bigozzi & Dhr. R. Giannuli. Er was een giga opkomst, wel 141 inschijvingen voor 1 show!

 

En wat hebben die twee het geweldig gedaan! Divina werd 2e in haar klasse, maar kreeg de beker/ titel BEST CONSTRUCTION IN SHOW, en was daarnaast ook genomineerd voor Best Head & Best Movement (samen met haar vader!). Ludo werd 1e in de Veteranen klasse en werd BEST VETERAN. Ook hij werd genomineerd voor een aantal onderdelen; Best handling, Best movement (hij zat bij de laatste 3) & Best Constrcution (hier streedt hij tegen zijn dochter, en zat bij de laatste 4). We zijn zo, zo trots op hen!!

 

site-nieuws-plaatje-button

 

22.06.2014

Italian Guardian Divina flikt het weer!! Best Of Breed op een show met hoge opkomst (35 inschrijvingen). De Keurmeester was niemand minder dan gerespecteerd Italiaans rasspecialist, Dhr. D. Giorgio! Klik hier of op onderstaande foto om haar keurrapport te lezen en de foto's te bekijken.

 

site-nieuws-plaatje-button

 

26.03.2014

We hebben vandaag de officiële uitslag van Divina haar HD en ED uitslag binnengekregen. Ze is HD & ED vrij!!! We zijn zo blij!!!


 

site-nieuws-plaatje-button

 

16.02.2014

Mag ik jullie voorstellen; Italian Guardian Luther! Door omstandigheden weer bij ons terug. Hij mag de rest van zijn leven doorbrengen bij de ouders van Anita in een heel warm mandje, en blijft zo toch nog onderdeel van onze kennel!!

 

site-nieuws-plaatje-button

 

12.01.2014

Italian Guardian Luther is vanaf vandaag een weekje uit logeren bij de ouders van Anita, alvorens hij naar zijn nieuwe baasjes gaat. Vanaf nu kun je zijn updates volgen vanaf zijn eigen pagina:

 

site-nieuws-plaatje-button

 

11.01.2014

Italian Guardian Carmen is verhuisd naar haar nieuwe huis. Vanaf nu kun je haar updates volgen vanaf haar eigen pagina:

 

site-nieuws-plaatje-button

 

10.01.2014

Voor de Italiaantjes uitvliegen nog een keer samen in de studio: "Penoza" Nest 8 weken

 

site-nieuws-plaatje-button

 

08.01.2014

De drie hier aanwezige Italian Guardians meegenomen naar een losloopgebied: Italian Guardians erop uit!

 

site-nieuws-plaatje-button

 

06.01.2014

Er zijn weer veel nieuwe updates / foto's in het puppydagboek van het huidige nestje te vinden!

 

site-nieuws-plaatje-button

 

03.01.2014

De kleine italiaantjes zijn met hun bijna 7 weken weer voor de lens in de studio geweest! Klik op de foto's om de hele serie te bekijken:

 

 

site-nieuws-plaatje-button

 

05.11.2013

Helemaal vergeten te vertellen, maar wel bijzonder trots! Onze honden staan in het eerste Duitstalige Cane Corso boek! Het is een heel zorgvuldig samengesteld boek, met prachtig grote kleurenfoto's, met veel internationale Cane Coro's afkomstig uit gerenommeerde kennels van over de hele wereld. We zijn dan ook extra trots dat wij als kleine Cane Corso Italiano fokker, samen met bevriende fokker Guardiano Degli Angeli (fokker van onze Ludo & Beretta), als enige Nederlandse kennel met onze honden hierin te vinden zijn. Ludo, Beretta, Mila en onze eigen gefokte Italian Guardians; Divina, Don(ato) & Dante staan in dit zeer informatieve, mooie boek!

 

Meer info: Margit Hartleb "Der Cane Corso Italiano"  ISBN-978-3-00-041356-8 Prijs: €39,50  excl. verzendkosten.  Info: xillyx.corso@facebook.com

 


site-nieuws-plaatje-button

 

04.11.2013

Er zijn de afgelopen dagen veel nieuwe updates bijgekomen over ons mooie zwangere meisje. Check de pagina puppies om deze nieuwtjes te lezen!

 


site-nieuws-plaatje-button

 

18.10.2013

Vandaag echo laten maken, en Beretta is drachtig! Hou de pagina puppies goed in de gaten, hier komen regelmatig updates!


site-nieuws-plaatje-button

 

06.09.2013

Beretta is loops geworden! Dus hopelijk over een poosje weer puppies in onze kennel!!!


site-nieuws-plaatje-button

 

02.09.2013

Eindelijk zijn de verslagen met foto's klaar van onze vakantie naar Polen & Tsjechië deze zomer:Onze reis naar Polen & Tsjechië zomer 2013 / Bezoek aan de Poolse kennel Almapaulus 18.06.2013 & Divina JBOB show Polen! 16.06.2013


site-nieuws-plaatje-button

 

31.08.2013

We hebben een fantastische dag gehad op de Raduno concorso di belezza, georganiseerd door de C.C.C.N, met een keurmeester, niemand minder dan Cane Corso fokker / specialist Montserat Fernandez uit Spanje!

*Italian Guardian Don(ato): 1 Uitmuntend (15 inschrijvingen) - BESTE JEUGDREU!

*Italian Guardian Divina: 1 Uitmuntend (7 inschrijvingen) - BESTE JEUGDTEEF

*Inri (Beretta): 2 Uitmuntend (16 inschrijvingen)

Klik hier voor het verslag: Top resultaten op Raduno Concorso Di Belezza 31.08.2013


site-nieuws-plaatje-button

 

18.08.2013

Ik kan de site weer updaten!! Er is zoveel alweer gebeurt, ik zal proberen regelmatig de updates van de afgelopen tijd bij te werken.

 

site-nieuws-plaatje-button

 

17.06.2013

Op 17-06-2013 werd Ludo weer papa van 6 prachtige pups, waarvan 1 reutje. In de kleuren Fawn & Formentino.

Ze zijn geboren bij Sandra Varkevisser van kennel La Potenza E L'Amore.
 

site-nieuws-plaatje-button

 

16.06.2013

Italian Guardian Divina werd JBOB op een Raduno in Polen! Een hele prestatie tussen de vele gecoupeerde schoonheden daar!

Klik hier voor het verslag:Divina JBOB show Polen! 16.06.2013

 

site-nieuws-plaatje-button

 

28.04.2013

We hadden een puppyreunie van het Italiaans Kunstenaarst Nest. Het was een fantastische dag: Puppy reunie - Italiaans kunstenaarsnest - 28.04.2013

cane-corso-0121 cane-corso-0089 cane-corso-0010


site-nieuws-plaatje-button
24
.03.2013


Divina again first place Youth Class!! This time at the int. Dogshow Leiden - NL. 
Cane-Corso-0042

site-nieuws-plaatje-button
20
.03.2013

Divina heeft nu ook een publicatiepagina, want ze heeft haar debuut gemaakt in het modellenwerk;
Zij is model in de reclamecampagne voor het voer van Mr.FishKibble, en het eerste persbericht met ons meisje erin was op de site: www.hardenberg.nu
divina-hardenberg-nusite-nieuws-plaatje-button
18
.03.2013


Finally I found time to put the report about my trip to Sweden (27.07.2012 t/m 31.07.2012) on the website. The goal was to get a Peruvian puppy for my friend, Janne Lise, who I travelled with. During this roadtip we also visited two Cane Corso breeders: Anbicaros Kennel & Diocanes Cane Corso.Thanks so much Jessica Linau & Camilla Barkholz for your hospitality! Clik here to read the entire story.

0016 0175 0148


site-nieuws-plaatje-button12.03.2013

Ludo staat op de spandoeken van Dierenspeciaalzaal Dierist!!! (www.dierist.nl)

ludo-spandoek1 ludo-spandoek2

site-nieuws-plaatje-button
11.03.2013


Er was weer eens sneeuw gevallen en deze keer kon ik het niet laten om de camera weer eens mee te nemen: Snowparty 11.03.2013

   
0058 0043 0015


site-nieuws-plaatje-button
05.03.2013


* Precies 1 jaar geleden werden de eerste Italian Guardians in onze kennel geboren. Gefeliciteerd baasjes van Dante, Don(ato) & onze eigen Divina natuurlijk!  Wij wensen alle baasjes nog vele jaren plezier, liefde & gezondheid met hun kanjers toe!
banner-italiaans-kunstenaarsnest4

* En natuurlijk ook even een foto-update van onze jarige Divina: Divina 1 jaar 05.03.2013


cane-corso-italiano0010 cane-corso-italiano0013 cane-corso-italiano0018site-nieuws-plaatje-button
02.03.2013

Divina werd Best Of Breed op de MartiniDogShow in Groningen!
Ze heeft zo haar eerste Jeugdpunt en CAC punt gewonnen! Ze had 22 tegenstanders, voor ons ras een hoge opkomst. En de keurmeester was niemand minder dan Massimo Inzoli, Italiaans rasspecialist!!! Bovendien zat ze in de erering nog  bij de laatste 8 selectie van groep 2 (ong. 50 tegenstanders). We zijn erg trots. Klik hier voor een verslag van de show, waar naast Divina, ook Beretta & Don aan meededen.

Divina-bob-mds divina-bob-inzoli

site-nieuws-plaatje-button
18.01.2013

We hebben werkelijk prachtige nieuwe foto's van Don gekregen!!! Ze zijn toegevoegd aan de update-pagina van Don.
0006
 

 site-nieuws-plaatje-button

16.01.2013

Vandaag is onze lieve Beretta geopereerd. Ze had een fikse ontsteking door een ingescheurde nagel, die niet wilde opknappen zonder de nagel te verwijderen. Dit moest helaas met een roesje. Operatie is goed gegaan!
bret-gesneurde-nagel

site-nieuws-plaatje-button
14.01.2013


Mila, onze grijze, vrolijke dame, is vandaag alweer 8 jaar oud geworden! We hopen natuurlijk dat ze nog lang, gelukkig en gezond door het leven mag gaan!


Cane_Corso_0025 0001 0102site-nieuws-plaatje-button
13.01.2013

Kleine meisje worden groot. Met nog maar 10 maanden oud, is Divina vandaag voor het eerst loops geworden.
Ze moet nog even wennen aan haar broekje....
divina-loops-mobiel-01-2013
 

site-nieuws-plaatje-button

08.01.2013

Nieuwe update op de update-pagina van Divina, met nieuwe foto's

cane-corso-0002 cane-corso-0010 cane-corso-0011

 

site-nieuws-plaatje-button

07.01.2013

* Ludo zijn Foto-album heeft een update gekregen!

banner-ludo4tot6enhalf

* Mila haar foto-album heeft ook een flinke update gekregen!


bannermilavan2tot8* En er is een foto-album bijgekomen waar al onze honden samen op de foto's staan


bannermila-ludoendivinaenberetta


~

 


 

Click here to see the updates / news items of 2012

 

Click here to see the updates / news items of 2011


Click here to see the updates / news items of 2010

 

Click here to see the updates / news items of 2009