Nederlands (Nederland)English (United Kingdom)
Updates van de site 2014

 

site-nieuws-plaatje-button

 

23.12.2014

Eindelijk weer wat tijd gevonden om deze site een kleine update te geven. Zo heb ik o.a. de persoonlijke pagina van Ludo een update gegeven, zijn showuitslagen pagina en de showuitslagen pagina van Divina.

 

site-nieuws-plaatje-button

 

21.12.2014

Wij wensen iedereen heel fijne feestdagen toe en een fantastisch 2015!!

 

site-nieuws-plaatje-button

 

15.12.2014

Groot nieuws in huize Giskes! Wouter en ik krijgen gezinsuitbreiding, en nu een keer niet van een hondenvriendje!! Hij / zij wordt half juni verwacht....

 

site-nieuws-plaatje-button

 

13.12.2014

Een dag na de Holland Cup, is de jaarlijke Winnershow in Amsterdam, nu een thuiswedstrijd voor ons. Nu deed ook Ludo mee. Wederom hebben we fantastische resultaten behaald! Ludo werd BOB Veteraan! Kreeg de titel Veteran Winner 2014 en behaalde zo zijn tweede Veteranen punt. En in de erering zat hij ook nog eens bij de laatste / beste 8 van alle veteranen die aan de show meededen!! Divina werd eerste in haar klasse, en later ook nog reserve best teef. Nu hoeft ze nog maar een kwart CAC en is ze Nederlands Kampioen. Klik op deze link om o.a. de keurraporten te lezen:  Ludo BOB Veteraan @ Winner Show 13.12.2014

 Ludo in de erering, zo trots op zijn gangwerk op zijn oude dag:

 

 

site-nieuws-plaatje-button

 

12.12.2014

Italian Guardian Divina doet weer een keer met een show. De Holland Cup in Amsterdam. Ze wordt 2e in haar klasse met een uitmuntend wordt uiteindelijk reserve beste teef!

Hiermee heeft ze weer een kwart CAC verdiend!!! Klik op de link om o.a. haar rapport te lezen: Holland Cup 12.12.2014

 

site-nieuws-plaatje-button

 

16.11.2014

Een super succesvolle dag voor Italian Guardian!! Vandaag op de Clubshow van de CCCN werd onze Guardiano Degli Angeli CaLudo (Ludo) beste Veteraan van de show! Maar daarnaast werd hij ook nog tweede beste reu!! De concurrentie was groot en sterk. De alom gerespecteerde rasspecialist / keurmeester; Ernesto Di Maia (uit Italë), was helemaal weg van Ludo, die door de ring heen danste op zijn oude dag. Volgens hem was hij een toonbeeld voor de Cane Corso, dat ze zo op deze manier oud zouden moeten worden!!

 

Italian Guardian Divina kreeg een 2e plaats met een uitmuntend in de Open Klasse,  en haar jongere zusje Italian Guardian Carmen werd ook tweede, maar dan in de Jeugdklasse met een Zeer Goed. We zijn wedrom zeer trots! Klik op deze link om o.a. de rapporten te lezen: Italian Guardian gaat goed op KCM van de CCCN 16-11-2014

 

site-nieuws-plaatje-button

 

22.10.2014

We zijn verhuisd! We wonen niet meer in het mooie, rustige Friesland. Tegenwoordig staat ons huis heerlijk centraal, vlakbij Amsterdam, in historisch Muiden. Het is een waar paradijs voor onze viervoeters. Heerlijk tussen de vele mooie losloopgebieden.En lekker dicht bij Wouter zijn werk.

 

site-nieuws-plaatje-button

 

26.08.2014

Al lang geen updates meer geschreven, maar we hebben nu een fijne die we graag delen. Mila heeft een nieuw huis gevonden bij een heel lief gezin! We zijn zo blij voor haar! Voor ons is het even slikken, maar we gunnen ons Grijsje alleen het allerbeste. En een goede oude dag is wat ze nodig heeft. We zijn ervan overtuigd dat ze die daar zal krijgen.

 

site-nieuws-plaatje-button

 

06.07.2014

We kunnen het nog steeds niet geloven! Op de Belgian Cane Corso Days deden we mee met papa Guardiano Degli Angeli CaLudo en dochter Italian Guardian Divina. Wederom een show met twee geronommeerde Italiaanse rasspecialisten; Dhr. A. Bigozzi & Dhr. R. Giannuli. Er was een giga opkomst, wel 141 inschijvingen voor 1 show!

 

En wat hebben die twee het geweldig gedaan! Divina werd 2e in haar klasse, maar kreeg de beker/ titel BEST CONSTRUCTION IN SHOW, en was daarnaast ook genomineerd voor Best Head & Best Movement (samen met haar vader!). Ludo werd 1e in de Veteranen klasse en werd BEST VETERAN. Ook hij werd genomineerd voor een aantal onderdelen; Best handling, Best movement (hij zat bij de laatste 3) & Best Constrcution (hier streedt hij tegen zijn dochter, en zat bij de laatste 4). We zijn zo, zo trots op hen!!

 

site-nieuws-plaatje-button

 

22.06.2014

Italian Guardian Divina flikt het weer!! Best Of Breed op een show met hoge opkomst (35 inschrijvingen). De Keurmeester was niemand minder dan gerespecteerd Italiaans rasspecialist, Dhr. D. Giorgio! Klik hier of op onderstaande foto om haar keurrapport te lezen en de foto's te bekijken.

 

site-nieuws-plaatje-button

 

26.03.2014

We hebben vandaag de officiële uitslag van Divina haar HD en ED uitslag binnengekregen. Ze is HD & ED vrij!!! We zijn zo blij!!!


 

site-nieuws-plaatje-button

 

16.02.2014

Mag ik jullie voorstellen; Italian Guardian Luther! Door omstandigheden weer bij ons terug. Hij mag de rest van zijn leven doorbrengen bij de ouders van Anita in een heel warm mandje, en blijft zo toch nog onderdeel van onze kennel!!

 

site-nieuws-plaatje-button

 

12.01.2014

Italian Guardian Luther is vanaf vandaag een weekje uit logeren bij de ouders van Anita, alvorens hij naar zijn nieuwe baasjes gaat. Vanaf nu kun je zijn updates volgen vanaf zijn eigen pagina:

 

site-nieuws-plaatje-button

 

11.01.2014

Italian Guardian Carmen is verhuisd naar haar nieuwe huis. Vanaf nu kun je haar updates volgen vanaf haar eigen pagina:

 

site-nieuws-plaatje-button

 

10.01.2014

Voor de Italiaantjes uitvliegen nog een keer samen in de studio: "Penoza" Nest 8 weken

 

site-nieuws-plaatje-button

 

08.01.2014

De drie hier aanwezige Italian Guardians meegenomen naar een losloopgebied: Italian Guardians erop uit!

 

site-nieuws-plaatje-button

 

06.01.2014

Er zijn weer veel nieuwe updates / foto's in het puppydagboek van het huidige nestje te vinden!

 

site-nieuws-plaatje-button

 

03.01.2014

De kleine italiaantjes zijn met hun bijna 7 weken weer voor de lens in de studio geweest! Klik op de foto's om de hele serie te bekijken:

 

 

Klik hier voor alle updates van de site van 2013

 

Klik hier voor alle updates van de site van 2012

 

Klik hier voor alle updates van de site van 2011

 

Klik hier voor alle updates van de site van 2010

 

Klik hier voor alle updates van de site van 2009