Nederlands (Nederland)English (United Kingdom)

 

banner-italiaans-kunstenaarsnest4Familie Ludo & Beretta

De meeste fokkers zoeken een reu bij hun teef. Wij werken bij deze combinatie precies andersom. Mila was tot onze grote spijt niet goed genoeg om mee te fokken. We besloten haar te steriliseren alvorens Ludo zich bij onze roedel aansloot. Ludo is precies hetgeen we zoeken in een Cane Corso. Op alle fronten. Maar ja, fokken met alleen een reu is lastig. Een grote uitdaging is dan om een pup aan te schaffen die qua gezondheid, karakter en type zal voldoen wanneer ze is uitgegroeid en daarnaast dan ook nog een goede aanvulling is op je reu.

Beretta
Toen we Beretta ontmoeten, was ze nog maar 5 weken oud. Het was liefde op het eerste gezicht. Op papier zou ze in ieder geval een goede match met Ludo zijn. Ondanks dat we haar familie erg goed kennen, hoop je toch dat ze het karakter heeft wat je verwacht, dat ze gezond is, dat ze goede heupen heeft en daarnaast ook nog eens uitbloeid tot een rastypische dame. We zijn echt heel blij dat Beretta is geworden waar we van droomden. Wat ons helemaal gelukkig maakt, is dat ze qua type een fantastische match is met Ludo, omdat ze elkaar aanvullen.

Verwachting
Door de bloedlijnen samen te brengen van deze combinatie (o.a. Martinotti, Dyrium, en Del Rosso Malpelo), verwachten we rastypische atletische, werklustige en stabiele Cane Corso's te fokken. Wanneer je op zoek bent naar een sportief maatje die ook echt met je wil werken, dan is een pup uit deze combi wat voor jou. Het zullen geen hondjes worden die alleen maar voor de kachel willen liggen. De mogelijke kleuren uit deze combinatie zijn; zwart, fawn, grijs, formentino en gestroomd.

Mocht je hierover meer informatie wensen, dan kan je het beste contact met ons opnemen.

Familie Beretta
De ouders van Beretta kennen wij erg goed. Het zijn Genesiosteewe del Morgan & Rina Del Rosso Malpelo. Ze wonen beide in Zeeland bij de fokker Guardiano Degli Angeli. Genesiosteewe alias Piet is een fantastisch stabiele, lieve, schitterende en atletische reu. Rina alias Gina is een mooie rastypische, grove, maar toch atletische teef. Zij kan knuffelen als de beste en is altijd vrolijk. In het voorjaar van 2009 hebben we in Italië kennisgemaakt met o.a. Gilda, Zar en Portos bij Simona Tanzarella. Bekijk hier Beretta haar stamboom online.
piet gina
Piet- vader van Beretta
Gina - moeder van Beretta
boss3 ambra1
Boss - vader van Piet Morgana (Ambra) - moeder van Piet

mastro bea
Mastro - vader Boss Beatrice Dei Re Di Roma - moeder Boss (hier 9 jr)

simon Yurak
Simon - vader van Mastro en aan Gina's kant; vader van Lupen & vader van Portos Yurak - vader van Beatrice

azzurra_002-i-net lupen_002-klein asia_003-klein
Azzurra - Moeder Gina Lupen - Vader van Azzurra Asia - moeder van Azzurra

zar_024-i-net conan_004-i-net
Zar - vader van Gina Conan - vader van Zar

_MG_0565_copy-i-net gilda_003-web
Nikita - moeder van Conan Gilda - Moeder van Zar

portos_009-i-net alice_003-web
Portos - vader van Gilda Alice - moeder van Gilda


wout-piet-nasty
Wouter samen met Nasty (moeder Ludo) en Piet (vader Beretta)

Familie Ludo
De moeder van Ludo is Pietrina Del Morgan a.k.a. Nasty. Zij woonde ook in Zeeland bij de kennel Guardiano Degli Angeli. Haar hebben we erg goed leren kennen. Helaas is zij nu niet meer in leven, maar wat een wereldhond was zij! Ludo's papa Multi Champion Karl Della Valle Dei Lord is gefokt door Luigi di Rienzo. Karl heb ik bij de dekking van Nasty mogen ontmoeten. Hij maakte een fantastische indruk. Rastypisch, stabiel en sociaal naar andere mensen en honden. Hij komt uit de wereldberoemde multi champion Bayron. Een hond die zich meermaals bewezen heeft door heel veel mooie nakomelingen te geven die het vaak tot (multi) kampioen hebben geschopt. Bekijk hier Ludo's stamboom online.  
nasty

karl

Nasty - de moeder van Ludo
Karl - de vader van Ludo
nastyxkarl1
Nasty & Karl tijdens de dekking

bayron ron-broer-karl
Bayron - de vader van Karl Ron - broer van Karl

grace---zus-karl Athena
Grace - zus van Karl Athena - de moeder van Karl

Quasar David-vader-qasar-en-ada
Quasar - De vader van Bayron David - Opa Bayron 2x

nasty-luna
Luna (zus Ludo) & Nasty (moeder Ludo) met modder

nuccio fea
Nuccio - vader Nasty Asia - moeder Nasty

vader_nuccio-duce simon
Duce - vader van Nuccio Simon - vader van Duce
curgan1 ambra1
Curgan - vader Asia Morgana (Ambra) - moeder Asia