Nederlands (Nederland)English (United Kingdom)

                                                                         

Italian Guardian Luther       

                              

Naam: Italian Guardian Luther

Roepnaam: Luther

Geboren: 16 november 2013

Moeder: Inri (Beretta)

Vader: Guardiano Degli Angeli CaLudo

Fokker: Italian Guardian

Gebit: Tang / heel strakke ondervoorbijt

Schofthoogte: 68 CM

Gewicht: 50 kilo

HD:  A (NB-waarde 40, botafwijking 0)

 

ED: 0 (vrij)

Eigenaren: Italian Guardian / Kor & Anneke Kuiper

 

 

updates moeder vader stamboom foto shows media  

Luther is beschikbaar voor dekkingen met geröntgende en passende teven. Neem voor meer info contact met ons op.

 

Meer info

Luther woont niet bij ons in huis, maar bij de ouders van Anita. Luther is op en top Cane Corso met een sterk karakter. Hij is graag bij en rond de oppaskindjes die bijna dagelijks bij zijn baasjes te vinden zijn. Hij vindt het heerlijk. Hij is stabiel, laat zich niet snel van zijn stuk brengen en vindt een dikke knuffel op zijn tijd heerlijk. Hij is zelfstandig, maar wil desondanks wel graag voor zijn baasjes werken.

 

Hij is makkelijk in omgang met zowel (vreemde) mensen als andere honden. Hij zoekt het conflict niet op, maar staat zeker zijn mannetje wanneer hij wordt uitgedaagd. Op dit moment is hij nog volop in ontwikkeling en lijkt hij, net als zijn papa Ludo, de tijd nodig te hebben om volwassen te worden in zijn voorkomen. Iets wat wij graag zien bij onze Cane Corso's. Hij is sterk gebouwd met een prachtige constructie en bouw. Hij beweegt bijzonder makkelijk en heeft een prachtig gangwerk. We zijn erg nieuwsgierig naar de verdere ontwikkeling van deze fijne Cane Corso.

 

Wanneer zijn HD uitslag goed is, en hij blijft voldoen aan onze verwachtingen, zal hij worden ingezet als dekreu voor onze kennel. Neem voor meer info hierover, contact met ons op.