Nederlands (Nederland)English (United Kingdom)

Guardiano degli Angeli CaLudo
Int. Kampioen, NL Kampioen, NL Veteranen Kampioen, Belgian Winner '11 & Veteran Winner '14

 

_MG_9747-copy-border  

Naam: Caludo

Roepnaam: Ludo

Geboren: 16 juli 2006

Moeder: Nasty del Morgan


Vader: Karl della Valle dei Lord

Fokker: Guardiano Degli Angeli


Gebit: Licht ondervoorbijt

Schofthoogte: 66 cm

Gewicht: 51 kilo


HD: A (NB-waarde 40, botafwijking 0)

Titels:
* Nederlands kampioen

* Internationaal Kampioen

* Nederlands Veteranen Kampioen

* Belgian Winner '11

* Veteran Winner '14

moeder vader stamboom foto nakomelingen shows titels media

Ludo is beschikbaar voor dekkingen met geröntgende en passende teven. Neem voor meer info contact met ons op.

Meer info

Ludo is een echte vent met een sterk karakter. Hij is heerlijk koel in zijn kop en is moeilijk van zijn stuk te brengen. Hij waakt als de beste. Een heerlijk stabiele hond die ook nog eens vreselijk lief is.

Ludo is rustig, eerlijk, sociaal en lief, maar staat zijn mannetje wanneer nodig. Met andere woorden, op en top Cane Corso! Hij kruipt heel graag bij je op schoot, om lekker gekroeld en geknuffeld te worden. Hij heeft een open karakter en zoekt veel contact.

Naar andere honden toe is hij makkelijk. Hij kan prima in een roedel, maar is beslist geen doetje. Wanneer hij wordt uitgedaagt zal hij zeker voor zichzelf opkomen bij honden van zijn eigen formaat of groter. Hij is helemaal gek op kleine hondjes en puppies. Die zoekt hij dan ook eigenlijk altijd op en andersom gebeurt dat ook.

Onze rode vriend is gek op kinderen en zit het liefst de hele dag bij ze. Hij zoekt de drukte graag op en gaat kijken hoe de kinderen zitten te spelen en doet als het mag ook graag mee. Al dringt hij zich niet aan ze op. Hij benaderd ze ook heel voorzichtig en is dan meestal niet lomp. Hij kan heel goed zijn krachten doseren.

 

Het is echt een genot om deze sterke reu te zien bewegen. Hij groeide heel gelijkmatig op als jonge vent, en ondanks dat hij een dagje ouder wordt, beweegt hij nog met hetzelfde gemak als in zijn jonge jaren. Hij is behendig, snel, mobiel en heel sterk. Zijn constructie en bouw is van uitmuntende klasse. Gelukkig geeft hij dit ook sterk door aan zijn nakomelingen. 

 

Ludo is hier 3 jaar oud en zo zou hij eruit kunnen zien als hij gecoupeerd zou zijn...(een foto van Ludo bewerkt met PhotoShop):
0001