Nederlands (Nederland)English (United Kingdom)


Updates Italian Guardian Dante

Banner-Dante11.06.2012

"Dante is al best groot maar nog steeds een blije jongen. Hij is altijd enthousiast om nieuwe ervaringen op te doen en nieuwe mensen te leren kennen. Er gaat geen uitlaatbeurt voorbij zonder veel aandacht van andere hondenbezitters of gewoon voorbijgangers en ook niet zonder de opmerking: 'Zo! Wat een grote poten!' of woorden van gelijke strekking ;)

Puppycursus gaat goed, voor een stukje kip loopt hij in een keer een heel parcourtje, no problemo.

Gisteren kennis gemaakt met geitjes op de geitenboerderij in het Amsterdamse bos en alles wat daar rond liep. Dante vond het allemaal wel prima en deinst nergens voor terug.

Paar dagen geleden lekker naar het strand geweest en in het zand gespeeld. Daarna op een terrasje gegeten, waarbij Dante keurig op een botje gaat liggen kauwen. We nemen hem zoveel mogelijk mee naar terrasjes en restaurantjes nu iedereen hem nog zo schattig vindt haha.

Met de kat is hij al grote vrienden. Die rennen de hele dag door het huis achter elkaar aan. Blij dat we gaan verhuizen want dat kan nooit fijn zijn voor de onderburen :)

Verder loopt hij al veel los buiten waarbij hij keurig naast ons blijft lopen. Van regen moet hij niets hebben, dan poept hij snel in een portiek bij de buren en wil weer terug naar huis. Yuval tilt hem nu naar het einde van de straat waarbij hij gilt alsof hij echt niet tegen regendruppels kan haha. Het is een bijzonder hondje! En nu al onmisbaar in onze bijzondere roedel :)

Liefs, Yuval & Adi"


0001

0002

0003

0004

0005


100%
 


28.05.2012 - 12 weken
We hebben een puppyreunie gehad op Tweede Pinsterdag waar de knappe Dante ook bij aanwezig was: Puppyreunie Italian Guardian Kunstenaarsnest 28.05.2012

Cane-Corso-Italiano-0014 Cane-Corso-Italiano-0029 Cane-Corso-Italiano-0005

03.05.2012

We hebben een update gekregen over de kleine man!! Ontzettend bedankt hiervoor! Zo kunnen we nog genieten van hem!

"Op 29 april was het dan eindelijk zover, we mochten ons nieuwe monstertje ophalen en mee naar huis nemen. De rit naar Amsterdam was makkelijker dan gedacht. Dante speelde wat met z'n nieuwe speeltjes, slaagde er meteen in de vloerbedekking van de auto los te bijten en viel vervolgens voldaan in slaap. Eenmaal thuisgekomen hebben we hem in de woonkamer gelaten waar zijn bench en puppyren staan en ook de bench van onze chihuahua Tank en de krabpaalconstructie van onze rode kater Gingi. Eigenlijk is het niet echt een woonkamer maar meer een dierentuin met een bankstel en een tv.

Dante vond de woonkamer best prima maar was het kennelijk niet eens met de merken van onze spullen. Hij begon dus eerst maar eens overal de labels van af te bijten. Ook Uggs zijn volgens hem niet langer in de mode, dus die moesten er ook aan geloven. Net als knopen op je trui en salontafels van Ikea. Als je 'nee' zegt begrijpt hij je prima, maar zijn doorzettingsvermogen wint het steeds van zijn intelligentie dus hij blijft het proberen. En wij maar 'kijk eens!' roepen en ruilen tegen hele leuke hondenspeeltjes, maar het is dweilen met de kraan open. Tot nu toe is er nog niets kapot maar misschien offeren we de salontafel op voor een half uurtje rust.

Spelen met Tank is een grote wens van Dante. Probleem is dat Dante gewend is om in de hielen van Ludo en Beretta te gaan hangen en Tank is letterlijk net zo groot als hun hielen. Die kennismaking hebben we heel rustig laten verlopen en ze zijn nu zover dat ze naast elkaar slapen. Spelen komt vanzelf als Tank zal begrijpen dat hij niet wordt opgegeten. En de kat kijkt nog even de kat uit de boom.

 

Dinsdagavond 1 mei eerste puppycursus gehad. Net als in ons huis liep hij de hondenkantine binnen alsof hij daar al jaren komt. Dante was helemaal blij dat hij met zoveel honden kon spelen. Helemaal door het dolle was hij. Er was een chihuahua bij die graag met Dante wilde spelen en je zag  Dante kijken toen hij thuiskwam en Tank zag: 'aansteller, andere chihuahuas spelen toch ook met mij?!'. Na een paar minuten liet hij zichzelf vallen en viel als een blok in slaap. Morgen gaan we verder met de wereld verkennen. En toen hij wakker werd was hij weer wat groter en mooier dan de dag ervoor. We zijn superblij en dankbaar voor deze zwarte knuffelkont en we hopen jullie nog tenminste 10 jaar van updates te voorzien.

Liefs, Yuval & Adi"


 Dante-1 Dante-2 Dante-4 foto-1
Dante-3 Dante-5 foto-2 foto-3


29.04.2012

Deze lieve kanjer is vandaag vertrokken met zijn nieuwe baasjes. Adi & Yuval, we wensen jullie heel veel geluk, liefde en plezier met de komst van deze heerlijke boef! We zullen hem heel erg missen, maar de gedachte dat hij bij jullie woont maakt ons heel blij.

adi-yuval-dante