Nederlands (Nederland)English (United Kingdom)
Ludo wordt Internationaal Kampioen 17.12.2011

 

Het weekend van 17 & 18 december zijn we in België geweest. We zijn met een omweg naar onze zuiderburen gereden om Mila achter te laten bij een heel lief stel dat op een pupje van Ludo & Beretta wacht. Heel erg bedankt Renée en Arthur voor het opassen op Mila en haar een fantastisch weekend te geven!

Onze eindbestemming was Tongeren, waar Katja & Aloïs van kennel Dei Molossi d'Eburon met hun heerlijke roedel wonen. We hebben deze 2 dagen genoten van hun gastvijheid en gezelligheid. Bedankt lieve mensen! Hopelijk gaan we binnenkort weer eens afspreken!

 

Zaterdag hadden we in Brussel een hondenshow. Hier zijn we samen naartoe gereden. Zij met Jaws en wij met Ludo & Beretta. Het was ontzettend gezellig. Leuke nieuwe mensen ontmoet en fijne vrienden / bekenden weer terug gezien. De sfeer op deze show was bijzonder goed.

 

We zijn erg blij met de resultaten van deze dag. Ludo werd beste volwassen reu en haalde zo twee Belgische CAC's, en zijn Belgische CACIB. Hierdoor is hij nu officieel Internationaal kampioen! Daarnaast heeft hij ook nog de titel Belgian Winner gewonnen. Het was heerlijk om met hem te showen. Hij was duidelijk aan het genieten van het moment en dat is echt fijn om te ervaren als baasje / handler.


Beretta heeft het ook heel goed gedaan. Zij werd derde in de Open Klasse met een uitmuntend. De Keurmeester vond haar een mooie teef, maar denkt dat ze nog ietsjes meer tijd nodig heeft om uit te zwaren. En die tijd heeft ons meisje nu genoeg. Voor haar in ieder geval het komende jaar geen show (of langer), nu eerst (hopelijk) puppies.


_____________________________________________________________________________________________________________________

Rapport Ludo:

Keurmeester:
Dhr. P. Roosenboom

Klasse: Kampioens Klasse reu


Leeftijd:
5,5  jaar


Kwalificatie: 1U CAC CACIB - Belgian Winner & int. kampioenRapport Beretta:


Keurmeester: Dhr. P. Roosenboom

 

Klasse: Open Klasse Teven


Leeftijd:
28 maanden


Kwalificatie:
3 U
____________________________________________________________________________________________________________

Hieronder een aantal foto's van de show

Kampioensklasse reuen
0036

0037

0038

0039

0044

0045

0047

0048

0055

0067

0069

0071

Voor het bekijken van alle foto's, verwijs ik je graag naar onze FaceBook Pagina.