Nederlands (Nederland)English (United Kingdom)
Beretta haalt 2e JCAC op IJsselshow Zwolle 09.10.2010

Beretta heeft vandaag alleen meegedaan aan de IJsselshow in Zwolle. En hoe! Ze heeft 1U gehaald in de jeugdklasse, en heeft dus weer een JCAC te pakken!  Daarna kreeg ze ook nog eens het RCAC bij de keuze Beste teef! We zijn heel trots op onze zwarte kangeroe.

Ze is nog maar 1 puntje verwijderd van het Nederlands Jeugdkampioenschap. Hopelijk gaat het haar lukken die titel eerdaags te behalen.  

Ze wilde vandaag alleen niet goed haar tandjes laten zien - dat moeten we dan maar weer even goed gaan oefenen. Dank aan de keurmeester voor de flinke portie geduld.

Op de terugweg van de show naar de auto - kwamen we Martin Gaus tegen. Erg leuk was dat hij mij uit het niets aansprak over Beretta.
Hij vond haar een erg mooie hond. En dat ze niet overdreven was, en een echte hond, zoals hij dat zelf zei. Ik vond het erg attent en vriendelijk dat hij uit het niets met complimenten kwam aanzetten.

Rapport Beretta:


Keurmeester:  Mrs. A.C. Stubbs (IE)
 

Klasse: Jeugd ( 9 - 18 maanden)


Leeftijd:
  14 maanden


Engelse versie:

Very bouncy baby. Head needs to develop a little more. Correct bite. Good expression. Good shoulder placement. Good top line and rear angle. Body still to finish. Moved well when settled.
  

Kwalificatie: 1 U  RCAC/JCAC 

Hieronder twee foto's van de show gemaakt door Margriet Booij, eigenaresse van de Beste teef van die dag LPEL Ofelia (Djenna) - dank je wel!

 

0001

0002