Nederlands (Nederland)English (United Kingdom)
Op visite bij de Italiaanse CC kennel Del Rosso Malpelo 06-2009
Geschreven door Anita © Giskes   


Tijdens onze trip naar Italië in juni 2009 zijn we bij een aantal CC fokkers op bezoek geweest. Een van onze grote wensen was om op visite te gaan bij Simona Tanzarella van de Cane Corso Italiano kennel "Del Rosso Malpelo." Wanneer Wouter en ik een mooie Cane Corso zien, dan is het in veel gevallen een Del Rosso Malpelo of een afstamming van die lijn. Onze eigen Ludo heeft ook bloed uit haar lijn. Helaas hebben we haar fantastische reu Simon nooit mogen ontmoeten, aangezien hij recentelijk is overleden.

Tot onze grote spijt  hebben we heel weinig foto's kunnen maken, daar hadden we het namelijk veel te druk voor. We hebben erg veel gepraat over onze gezamenlijke passie. We hebben veel van haar honden ontmoet. Waaronder ook de geweldige Porthos, Zar en Gilda. Maar ook alle andere schoonheden van haar hebben we geknuffeld en aanschouwt. We hadden onze eigen Ludo ook bij ons, en Simona gaf ons echt een heel mooi en groot compliment, door Ludo een kleine Simon te noemen....Onze dag kon al niet meer stuk, maar dit was toch zeker de kroon op deze mooie dag!


De enige foto's die we hebben gemaakt zijn van de heerlijke grote reu Zar, die zichzelf al meermaals bewezen heeft in de showring maar ook doormiddel van zijn prachtige nakomelingen. We zijn heel gastvrij ontvangen en we zijn Simona daar erg dankbaar voor! Een ding is zeker, we gaan zeker ooit een hondje daar vandaan halen!

Hier de gemaakte foto's:

0001

0003

0004

0006

0007

0008

0011

canecorso_0009

0014

0017

0018

0025

0027