Nederlands (Nederland)English (United Kingdom)
Beretta alleen mee.... 28.10.2009


Vanmiddag was het zulk mooi herfstweer  en ik was vrij, en wilde eens een x alleen met de kleine meid op pad. Zo gezegd, zo gedaan. Camera heel hoopvol mee in de tas, en hopen dat ze een momentje op een afstandje stil zou blijven staan/ zitten. Dit bleek, logisch ook, een hele opgave, want ze was heerlijk baasgericht. Voor het eerst in een wederom nieuwe omgeving, zonder haar twee grote vrienden, en daarbij is ze sowieso erg op mij gericht. 

Ik vond haar wederom heel onbevangen en vrij de nieuwe situatie instappen. Ze is zo een heerlijke meid.... (hoezo verliefd... haha!)

 

Het is soms gelukkig toch gelukt om voldoende afstand te krijgen om haar in beeld van de tele lens te krijgen. (té dichtbij doet ie het niet... was niet de beste keus lens in dit geval). Af en toe liet ik haar zitten, stopte er gauw een koekje in, en ik rende dan gauw op voldoende afstand om de foto te maken. Ze kwam vaak direct achter mij aan... haha... en dit was ook meteen een goede oefening in het hier komen. Kwam ze eraan, meteen een commando erbij en haar belonen. Multifunctioneel zo... maar kost heel wat zweten hahaha... hierbij de foto's die gelukt zijn om te maken:

 

canecorso_0001

canecorso_0004

canecorso_0007

canecorso_0009
heerlijke boevenkop....

canecorso_0013

Hier werkt ze een koekje weg....

canecorso_0017
Dit leuke speeltje kwamen we daar tegen... ze vond het helemaal te gek....

canecorso_0018

canecorso_0021

canecorso_0022
en deze "move" heeft ze volgens mij van haar vader Piet. Kijk maar eens naar dit filmpje: Filmpje op YouTube van Piet