Nederlands (Nederland)English (United Kingdom)
BLOG Date DPB Nadou en GDA CaLudo 19.01.09 - 30.03-09


Een verslag van een week waarin Nadou bij ons logeerde voor een dekking. Helaas zijn er geen puppies van gekomen, maar was het wel een heel bijzondere ervaring. Het volledige verslag staat hieronder op chronologische volgorde.


19 januari 2009

Gisteravond kwamen die ontzettende lieverds vanuit het zeeuwse  de lover van Luut brengen. Ik zal proberen hier updates te geven van dit heerlijke koppeltje.

Ludo en Nadou zijn zo verliefd en zo vreselijk leuk samen. Als hier geen super vrolijke lieve hondjes uit gaan komen weet ik het niet meer . Ludo én Nadou lijken zelfs op elkaar qua karakter en hun manier van doen .
Normaal heb ik een rode schaduw hier thuis. Nu heb ik er een zwarte bijgekregen. Kijk ik opzij.. zie ik vier stralende oogjes vreselijk lief hierheen kijkend met hun pretantenne op volle toeren.  Wat kan ik hier van genieten zeg!

Maar goed, feiten inzake de ware reden van het bezoek van dit vreselijk leuke logeetje. Ze zijn verliefd. Nadou zou best al willen oefenen, alleen Luut vind het nog niet nodig om tot actie over te gaan. Die houdt het voor nu op knuffelen en spelen. En Nadou is ook in voor het betere speelwerk. Ik hoop alleen wel dat onze rode maagd dalijk weet wat er van hem verwacht wordt.

Ik ga weer even verder genieten hier... ik zal eerdaags weer meer schrijven. Hopelijk met een nieuwe stand van zaken... 

canecorso_0037


21 januari 2009

Allereerst hartelijk dank voor de lieve reacties allemaal. Zo leuk om mee te maken dat er zovelen meeleven,...

Een live update vanuit Escortbureau The Italian Stallion.

Deze foto's zijn nog van gisteravond:

canecorso_0002
Ludo vind het allemaal erg vermoeiend.. zo'n verliefde dame in huis.....
 
canecorso_0014
Lieve Nadou... wat vind ik haar toch een heerlijke hond....

canecorso_0019

canecorso_0023

canecorso_0026

canecorso_0028

Prinses Nadou slaapt 's nachts bij ons naast het bed op een lekker warm kleedje. Alleen gisteravond kon dame haar draai echt even niet vinden... Ik denken... en midden in de nacht besloot ik op zoek te gaan naar een werkloze hondenmand die nog op zolder zou moeten staan. Deze helemaal vol gestouwd met dekens en warme kleden... en ineens was dame zo maar in dromenland hahaha... En hele oerwouden zijn omgeZaagd!!

Mila en Ludo hebben lekker samen de nacht in de woonkamer doorgebracht en een groot deel van de ochtend. 's middags hebben Nadou en Ludo weer even lekker geouwehoerd in de tuin ... nadou lustte er vandaag wel pap van  maar Luut wilde wel lekker spelen en knuffelen maar echte actie... ho maar... 

canecorso_0003

canecorso_0008

Om nog even terug te komen op Mila, onze lieve grijze meid. Deze dame handelt het perfect, deze situatie. Ze vind alles prima en we proberen haar nu extra veel te verwennen.
Samen zetten we de dames niet... maar tis zo prima te doen. 

Ik hou jullie op de hoogte en hoop morgen met actie nieuws te komen!

X (Ge)Nietje


23 januari
Update, huize Italian Stallian

Jeej!!!! Ludo is geen knaapje meer!

Vanavond na heel lang proberen is het gelukt. Ik zal morgen proberen een verslagje te brengen, maar voor nu is het even mooi geweest voor vandaag...

Later!

Update afgelopen dagen:

Woensdag 21 januari 2009

's ochtends bij binnenkomst was Ludo meer geïnteresseerd dan de dag ervoor. Maar wederom wilde hij alleen maar spelen en knuffelen. Kwijlde wel idioot veel...Verder niks.
's Avonds waren ze weer samen, maar ze deden niets anders dan slapen, slapen en nog eens slapen... .
Ik begon het nu wel spannend te vinden.

Wat als Ludo nu meer op mannetjes valt ??


canecorso_0001

canecorso_0003
 

Donderdag 22 januari 2009


Ludo heeft nu nóg meer interesse in zijn meisje. Loopt meer achter haar aan...maar evengoed nog geen actie. Ze zijn weer lekker lui aan het doen..

Aan het einde van de middag begon Luut schijnbewegingen te maken en was daardoor echt van slag. Probeerde ook te doen wat ie zou moeten doen, gaat Nadou liggen slapen.
Zo schiet het ook niet op he? Ze houden er de spanning flink in. Ludo en Nadou hebben vervolgens uren flink liggen bijslapen.

Tegen 21.00 heb ik ze wakker gemaakt met een overheerlijk maaltje. En daarna begon het hier erg warm te worden.
Ludo probeerde nu van alles uit... maar echt lukken wilde het niet hahaha...maar ik was in ieder geval al erg opgelucht dat hij toch een echte vent is hahaha.

Helpen kon ik hem niet, want als ik naar hem toe kwam ging hij onmiddellijk liggen en ontzettend kwispelen. De lieve schat was ook nog onzeker. Je voelt je als baasje dan wel machteloos want je kan niets doen. 

En eindelijk, eindelijk om een uur of 23.00 is het gelukt! Whoohoo!
Ludo kon bij het vaststaan steun zoeken bij mij en Woutje hield een ongeduldige Nadou in het gareel. Nadien was Luutje echt van slag en is in de tuin gaan liggen afkoelen in de regen...


En vandaag (vrijdag 23-02-2009) heeft ie nog steeds interesse. 
Vanochtend wel wat aanstalten gemaakt, maar geen 2e dekking. Vanavond gaan ze weer samen en wie weet... Ik hou jullie op de hoogte.

En bedankt allemaal voor het meeleven! Echt lief!!

Groetjes, Aniet (die echt blij is met Ludo die alleen doet wat ie moet doen als het moet hehehe )

23 januari - later op de dag....


Stand is nu:

2e dekking is een feit!! 24 januari
  
En natuurlijk ook een serie foto's maken van het stel:

canecorso_0003

canecorso_0005

canecorso_0006

canecorso_0009

canecorso_0019

canecorso_0023

canecorso_0030

canecorso_0032


12 februari

Ik zie nu net dat ik geen reacties meer heb gegeven.

De laatste dag dat Doetje bij ons was, de zaterdag, was de 3e dekking nog een feit in de ochtend. Laat in de middag nam Wouter haar mee naar Noord - Holland.
Hij moest daar in de buurt zijn voor een  feestje.

Ik zelf zorgde dat de rust hier wat terug ging keren. Wat een week!
Zo een vreselijk leuke en fijne ervaring, met de nodige spanning hier en daar of de Itallian stallion wel wat zou gaan ondernemen haha...

en nu maar afwachten.... zou ze zwanger zijn...

30 maart
 
 
Helaas, we hebben heel verdrietig nieuws te horen gekregen.
 
Om het hele verhaal te volgen, verwijs ik je naar hyves. Daar staan de reacties van de fokker.
 
Het komt erop neer dat er geen puppies van Ludo zijn . We hopen nu op een goed herstel van Nadou, die een operatie heeft ondergaan voor een niet goede dracht.
 
Jammer dat iets zo anders kan lopen dan je hoopt. We wensen Nadou, Manon en familie veel sterkte.