Nederlands (Nederland)English (United Kingdom)

mila-mila
Proudness as in Mila

Naam:
Proudness as in Mila


Roepnaam: Mila


Geboren: 14 januari 2005


Moeder: Proudness as in Muis


Vader: Leon Dell 'Antico Cerberus


Fokker: Proudness as in


Gebit: Tang


Schofthoogte: 62 cm


Gewicht: 36 kilo

 

Eigenaar: Italian Guardian / A. Veenstra

 


Mila is een huishond waar wij niet mee fokken!!

moeder vader foto stamboom media


Karakter:

Mila is een echt dametje. Ze gedraagt zich soms echt als een prinsesje. Zeker als je ziet hoe ze soms ligt te slapen. Ze is een mensenhond en geen hondenhond. Ze is liever bij mensen dan bij soortgenootjes.

Ze heeft wat moeite met veranderingen. Je merkt het niet meteen, maar door haar reacties naar de andere honden toe, is ze feller. Ze is voor de rest heel subtiel in haar communicatie. Ze luistert super naar ons. Wil alles voor ons doen. En ze is gek op koekjes.

In huis is ze over het algemeen heel erg rustig, maar buiten rent ze de sterren van de hemel, het liefst met een te grote stok in haar mond. Je doet haar geen groter plezier dan met haar bezig zijn en op pad te gaan. Los is ze tolerant naar andere honden, tot op een zekere hoogte. Datzelfde geldt voor haar als ze aan de riem is. Dan vindt ze alles wel prima, als ze haar maar met rust laten.

Ze is super sociaal naar mensen toe en is daarnaast een echte waker van huis en haard. Ze is altijd in voor een aai en hecht veel waarde aan een rustige omgeving.

 

0109

0111