Nederlands (Nederland)English (United Kingdom)

Inri (Beretta)
Nederlands Jeugdkampioen | JW'10 | W'10

canecorso_beretta_italian-guardian   Naam: Inri

Roepnaam: Beretta

Geboren: 04 augustus 2009

Moeder: Rina (Gina) Del Rosso Malpelo

Vader: Genesiosteewe del Morgan

Fokker: Guardiano Degli Angeli

Gebit: Licht ondervoorbijt

Schofthoogte: 63 cm

Gewicht: 42,5 kilo

HD: A (NB-waarde 38, botafwijking 0)

Titels:

* Nederlands Jeugdkampioen
* Jeugdwinster 2010
* Winster 2010
moeder vader stamboom foto nakomelingen shows titels media

Beretta is echt een heerlijke hond. Ze wil alles voor je doen, en is een echte werkhond. Alles wat Beretta doet, doet ze vol overgave. Ze is een doener en geen denker. Wanneer je haar roept om bij je te komen, dan zal ze onmiddellijk alles loslaten waar ze mee bezig is, om direct al slippend bij je aan te komen.Ik ken geen hond die zo kan knuffelen zoals zij. Dit doet zij met erg veel passie en liefde. Als het kan, kruipt ze zo dicht mogelijk tegen je aan, om vervolgens in een diepe slaap te vallen.


Beretta is sociaal en verstaat de hondentaal goed. Ze weet vaak precies hoe ver ze kan gaan bij andere honden. In huis is ze dikste vriendjes met Ludo en haar dochter Divina. Waar Ludo & Divina zijn, is Beretta en andersom. Ze liggen vaak bij elkaar te slapen of samen te spelen. Wel heeft ze haar streken en kliert ze Ludo & Divina af en toe. Dan is ze een echte boef. Gelukkig zijn die twee daar op voorbereid en maken ze er een leuk spel van.

In nieuwe situaties wil ze nog wel eens overdreven druk gaan doen, maar ze hersteld altijd snel. Ze vertrouwd heel erg op haar baas, en houdt ons goed in de gaten. Beretta is echt bij ons en met ons bezig i.p.v. haar omgeving.

Ze is heel mobiel. Ze heeft een heerlijke bespiering en beweegt op een heel makkelijke manier. Ze rent, springt, stuitert en rolt zonder moeite. Het is een waar genot om naar te kijken. Op de shows doet ze het ook erg goed. Naast een supergezond lichaam heeft deze dame ook nog eens een heel mooi rastypisch hoofdje, met de juiste trotse uitstraling die bij de Cane Corso Italiano hoort.


Beretta is hier bijna 18 maanden oud en zo zou zij eruit kunnen zien als zij gecoupeerd zou zijn...(foto bewerkt met PhotoShop):

_MG_7369-border