ITALIAANS KUNSTENAARSNEST - DE BEVALLING

De Dekking | Echo | De Dracht | Familie | Dagboek

 

De Bevalling

06.03.2012
Jeetje. Weet even niet zo goed waar ik moet beginnen. Helpt ook niet dat we hier allemaal doodop zijn. Van alle uren wakker zijn en van de stress die we hebben gehad. Mijn excuses voor de slechte updates. We weten dat er een heel aantal mensen enorm meeleven en behoorlijk in spanning hebben gezeten. Daarnaast wilden we de site pas updaten, nadat we een heel aantal heel lieve en betrokken mensen het slechte nieuws hadden gebracht van de hoeveelheid pups. Veel minder dan verwacht, en te weinig om aan ieders wensen te voldoen.

Het goede nieuws: Beretta is bevallen van 3 prachtige puppen!! Een rood teefje en twee zwarte mannen. Moeder en pups zijn heel blij met elkaar. Beretta heeft gisteren een keizersnede gehad, en maakt het naar omstandigheden erg goed.

Voorproefje foto’s:

 

05.03.2012 – 11.00
Een uurtje geleden verloor ze veel slijm. Ze is nu meer aan het hijgen, is de kraamkamer aan het verbouwen en is continu aan het likken.

05.03.2012 – 07.00 uur
Vannacht weer “actief” nachtje gehad, maar helaas nog immer nog geen puppies….

04.03.2012 – 19.30 uur
Momenteel zijn hier nog steeds geen puppy’s. Ze ligt maar te rillen en trillen. Ik lig met Beretta in de werpkist aangezien ik geen stap bij haar vandaan mag doen. Sinds vanochtend 5.00 uur zijn Beretta en ik in touw afgewisseld door wat hazenslaapjes. Wat mij betreft komen de kleine druktemakertjes nu ter wereld.

04.03.2012 – 06.00 uur
Beretta haar temperatuur is nu gedaald tot 35.6 graden. Ze begon daarnet ook haar werpkist te reorganiseren. Ben heel benieuwd hoe lang het nu zal gaan duren. Wij zijn er helemaal klaar voor!

error: Content is protected !!