ITALIAANS KUNSTENAARSNEST - DE BEVALLING

De Dekking | De Dracht |De bevalling | Familie | Dagboek

 

Echo

07.02.2012
Ik heb net de foto’s en de filmpjes kunnen ophalen bij de dierenarts

 

06.02.2012
Vandaag ben ik opnieuw met Beretta naar de dierenarts geweest. Deze keer ging mijn moeder met ons mee. Daar aangekomen heb ik Beretta meteen op de weegschaal gezet. Ze was al een kilo aangekomen ten opzichte van het vorige dierenarts bezoekje. We waren gelijk aan de beurt. Ze had nu snel het eerste pupje op de monitor. En wat ik nu zag was veel groter dan wat er vorige week te zien was. Daarna zocht ze snel verder en in een mum van tijd hadden we er al 4 geteld. Tijdens deze echo maakte de DA foto’s en een klein filmpje. We werden onderbroken door een collega dierenarts waardoor de  echo alweer snel afgelopen was. Hopelijk krijg ik van de week de foto’s en het filmpje. Wanneer ik deze binnen heb, zal ik deze op de site zetten!

31.01.2012

Wouter en ik zijn vandaag met Beretta naar de dierenarts geweest voor een echo. Ik was vreselijk nieuwsgierig.

We zijn naar onze eigen dierenarts gegaan, hier in Leeuwarden. Om 13.30 uur kwamen wij aan met een enthousiaste Beretta, met een nog enthousiaster baasje.

We waren meteen aan de beurt. Wouter probeerde nog om foto’s te maken, maar alles ging snel en voor hij alles goed had ingesteld moest hij ons komen assisteren. De dierenarts wilde Beretta’s buikje scheren en daar was Wouts hulp onmisbaar bij. Na het scheren kwam de echo. De dierenarts maar zoeken en zoeken… en plots zag ik een klein pupje zitten!! Wat is dat mooi!. De dierenarts kon eigenlijk niet zo heel goed overweg met de nieuwe apparatuur, en daarom mogen wij a.s. maandag weer terugkomen met ons meisje. Een ding is zeker, ze is zwanger!!!! Ze houdt het in ieder geval nog wel spannend wat betreft de hoeveelheid!!! Hopelijk dat we dan ook een foto van de echo kunnen krijgen.
Meer info zal volgen!!!

Deze foto’s heeft Wout nog kunnen maken bij de dierenarts;

   

error: Content is protected !!