NIEUWS

Op deze pagina vind je de laatste wijzigingen en nieuwtjes van Italian Guardian

 


31.01.2020:

We hebben een nieuwe website! Onze vorige site was zwaar verouderd, en updates van het CMS waren niet meer mogelijk. De nieuwe site is voorlopig nog volop in opbouw, gezien de grootte van de oude site met alle data. Bijna elke dag komen er weer oude en nieuwe onderdelen bij.

 


4 December 2019:

Na 2 dagen van elkaar gescheiden, zijn ze weer samen. Echte vrienden, door dik en dun;


5 Februari 2019 – Opnieuw Italian Guardians in de herdruk van het Duitse Cane Corso Boek:

We kunnen niet meer trots zijn. Ook in de 2e druk van het Duitse CC boek staan een aantal van onze eigen (gefokte) Cane Corso’s, waaronder Luther. Helemaal bijzonder is de foto van onze oudste zoon, samen met een van de meest speciale honden die we hebben gehad; Ludo.

The paperback “Der Cane Corso Italiano”
Author: Margit Hartleb
Language: German
print: black and white
size: 17.8 x 25.4 cm, 390 pages.

Sales: https://www.amazon.de/Cane-Corso-Italiano-Margit-Hartleb-ebook/dp/B078M4C4PC

 


18 Januari 2019:

Er wordt hier druk gewaakt met zijn 3-en:14 December 2018:

Fien met haar honden uitlaatservice hondenmaatjes:


12 Augustus 2018:

MILA
🌈14.01.2005 – 12.08.2018 13 jaar en 7 maanden… Een echte ‘one of a kind’ ❤️
Wat hebben wij veel geleerd van deze boef… Zoveel met en om haar gelachen 😍 een geweldige meid, met humor 😄 Wat hebben we samen veel beleefd en ondernomen… En veelal mooie herinneringen gemaakt ❤️ Verdrietig dat ze er niet meer is, en we haar niet meer kunnen opzoeken… Verdrietig ook voor de enorme leegte die ze achterlaat bij haar baasjes… 🙁 We zijn Annuska tot op de dag van vandaag zo intens dankbaar, dat zij Miel haar laatste jaren zo liefdevol en zorgzaam heeft opgevangen en een gouden mand heeft gegeven. Hetgeen wij haar niet konden bieden, kreeg ze bij deze reddende engel in overvloed ❤️ Duizendmaal dank… Zonder jou was alles zoveel anders geweest, lieve Annuska 😘 In een van de moeilijkste periodes in ons leven nam Grijsje afscheid van deze wereld… Rust zacht lieve grijze boef… ❤️ Voor altijd in ons hart Ps, grote dank aan Lamintha & Maikel, voor de goede zorgen en liefde tijdens haar vakanties, en de grote hoeveelheid foto’s en video’s, waar ik een paar van in de video heb verwerkt 😘


27 Februari 2018:


❤️
Inri GDA (Beretta) ❤️ * 04.08.2009 – 27.02.2018 *
Rust zacht, meisje … Bedankt voor alles… Voor altijd in ons hart .. Als de dag van gisteren weet ik nog wat ik voelde toen ik haar zag… Liefde… Meteen… De klik was zelfs hoorbaar. Dankzij haar lieve fokker, Manon, was het mogelijk dat deze prachtige, speciale dame zich bij onze roedel zou aansluiten… Eeuwig dankbaar Wat hebben Beretta en ik veel beleefd en wat heb ik veel van haar mogen leren… En nu zijn we nog maar 8,5 jaar verder… Nog maar pas afscheid genomen van haar grote vriend Ludo… En nu zal ze hem gauw weer ontmoeten… Lymfeklier kanker… En deze is vrij agressief… Ze ging ineens hard achteruit, en het werd snel ondraaglijk voor haar… Uit liefde hebben we haar laten gaan…. Maar wat doet dit pijn… Zo jong… Zo onverwacht…. 😢


10 Juli 2017:


🌟
CH. Guardiano degli Angeli CaLudo 🌟  16/07/06 – 10/07/2017
Rust zacht…. Het was een voorrecht je in ons midden te hebben en een cadeau om zo een prachthond in ons leven te mogen ontvangen en koesteren… Voor altijd in ons hart…. ❤️ …bedankt voor alles lieverd….


22.06.2017

Italian Guardian Luther is HD & ED vrij! Hij is vanaf nu beschikbaar voor passende en geröntgende teven. We zullen proberen op korte termijn nieuwe foto’s van deze knappe man op deze site te zetten. Hij is ondertussen alweer wat ouder en begint nu uit te zwaren.


02.12.2015

Een update heeft een poos op zich laten wachten, en dan komen we nu met een vrij heftige. We stoppen voorlopig met het fokken. Dit was een van de moeilijkste beslissingen ooit, maar vanwege verschillende persoonlijke redenen hebben we deze knoop moeten doorhakken. Dat betekend dat Divina niet zal worden ingezet voor de fok, omdat ze (mochten we er weer aan toe zijn) te oud zal zijn, voor het krijgen van een eerste nestje. Dit doet vooral heel veel pijn, aangezien ze naar ons idee een aanwinst voor ons geliefde ras is. Ze is supergezond, heeft haar looks mee en heeft een top constructie. Er is interesse in haar (en nakomelingen) in zowel binnen- als buitenland. Daarom hebben we zelfs heel even overwogen om haar te verkopen, maar dat hebben we snel overboord gegooid. Ze is ons zo verschrikkelijk dierbaar, we kunnen haar echt niet missen.

We stoppen niet helemaal, want we hebben Luther en Ludo natuurlijk ook nog. Luther zullen we eerdaags gaan röntgenen, en bij de juiste uitkomst zullen we ook hem in gaan zetten als dekreu. Nu gaan we lekker genieten van de fantastische roedel die we hebben, en gaan we vaak op bezoek bij bevriende fokkers om toch te genieten van al het Cane Corso moois.


13.06.2015

Vorig jaar verscheen er een nieuw puppyboek op de markt: “Spelenderwijs je pup opvoeden.”

En….Onze honden zijn te zien in dit nieuwe boek van auteur, Cindy Schwering!! Het betreft deze keer een prachtig, rijk geïllustreerd  puppyboek. Verschillende rassen passeren de revue in dit informatieve, speelse puppyboek voor kersverse baasjes. Ludo staat erin, maar ook onze eigen gefokte Italian Guardians: Dante, Don(ato), Divina,  Luther & Carmen. Het is o.a. te bestellen op www.dierenboekenbestellen.nl

error: Content is protected !!