PIETRINA DEL MORGAN (NASTY) - MOEDER LUDO

Naam: Pietrina del Morgan
Roepnaam: Nasty

Geboren:
22 oktober 2003
Eigenaar: Manon Zoetemelk – Guardiano Degli Angeli

Moeder: Asia
Vader: Nuccio

Fokker: Morgan Ivaldi – Del Morgan

Gebit: Tanggebit
Schofthoogte: 58 CM

HD:  A

 

 

 

Meer info:

Dit is Nasty, de mooie en lieve mama van Ludo. Helaas is zij op 05.10.2010 overleden. We missen haar enorm, maar zal altijd verder leven in onze harten en haar prachtige nakomelingen. Ze was een wereldhond, met een gouden, eerlijk karakter.

Dit is wat de eigenaar van Nasty over haar schrijft (tevens de fokker van Ludo & Beretta):
“Pietrina is een lieve, zeer stabiele hond. Zij is bij ons de ranghoogste en heeft dus een heel sterk karakter. Pietrina helpt mij met het opvoeden van de jonge honden en de jonge moeders met het grootbrengen van hun pups. Pietrina is in huis heel rustig maar buiten met een wandeling gedraagt zij zich als een jonge hond. Ze speelt het liefst met kleine hondjes en kan met iedere hond overweg. In huis is Pietrina heel duidelijk in haar leidersrol en zo kan het een paar dagen duren voordat zij een volwassen hond in haar roedel accepteert. Puppies zijn haar lust en haar leven en neemt zij vol overgave onder haar hoede en beschermt zij tegen het onbesuisde gedrag van de andere honden.

Pietrina is voor mensen een echte kroeldoos, ligt het liefst op schoot en wordt graag gekriebeld of gemasseerd. Ze is dol op mensen en kinderen en niet snel van haar stuk te brengen door drukte of lawaai van de kids. Ze gaat het liefst middenin alle commotie liggen, dicht bij de kinderen.

Pietrina is een zeer belangrijke schakel in onze roedel, zij houdt balans en rust in de tent.”

Nuccio, vader van Nasty

 

Mama van Nasty

 


error: Content is protected !!